POSTS
PORTFOLIO
SEARCH
SHOP
  • Your Cart Is Empty!
Your address will show here +12 34 56 78
  • Text Hover
  • Text Hover
QPol Vibro
 

Descriere

Dispozitivul de lustruit vibrator Qpol Vibro este conceput pentru pregătirea suprafețelor probelor practic fără deformare. Această metodă de pregătire este potrivită în special pentru caracterizări ulterioare, cum ar fi EBSD (, nano indentarea folosind AFM (microscopie cu forță atomică) sau testarea micro durității.

Datorită îndepărtării foarte blânde a materialului, este aplicabil în special pentru materiale moi și ductile, cum ar fi titan-aluminiu, cupru pur și aliaje de cupru, aliaje de aluminiu, oțel moale și aliaje pe bază de nichel.

Avand un diametru de Ø=308mm, vasul mare ofera spatiu suficient pentru lustruirea unui suport complet pentru mostre, specimene mari sau pentru lustruirea simultana a pana la 21 de specimene montate. Vasul este echipat cu un sistem dublu magnetic. Permite fixarea, îndepărtarea și curățarea atât a vasului, cât și a cârpei de lustruit foarte rapid, fără unelte sau alte elemente de fixare. Se pot folosi cârpe de lustruit potrivite pentru sisteme magnetice cu un diametru de 300 mm sau 305 mm (12”).

Vezi site producator

Vezi catalogul in format pdf