POSTS
PORTFOLIO
SEARCH
SHOP
 • Your Cart Is Empty!
Solutii avansate pentru analiza si testarea materialelor 0723339955
Dinamometre

 • Mai multe detalii
Seria - DFS3

Indicatoarele de forță DFS3 sunt traducoare de forta digitale avansate, cu funcționalitate ridicată, proiectate pentru aplicații de baza si complexe. Aceste indicatoare de forță digitale sunt adesea folosite pentru a colecta date privind forța de rupere și rezistența la exfoliere pe diverse tipuri de materialele, în acelasi timp fiind posibile analize statistice asupra datelor direct de pe ecranul echipamentului.

 • Mai multe detalii
Seria - DFE3

Indicatoarele de forță DFE3 sunt echipamente digitale de înaltă funcționalitate, cu costuri de utilizare reduse, concepute pentru aplicații simple. Seria Chatillon DFE3 este noua generație de traductoare de forta digitale pentru măsurarea forței. Este special conceput pentru utilizatorii care caută indicatori de forță ușor de utilizat, cu funcționalități care îi pot ajuta să-și optimizeze procesele și să economisească timp.

 • Mai multe detalii
Seria - DFXII

Seria DFX II este un indicator de forță digital, cu costuri de utilizare reduse, ideal pentru aplicațiile în care utilizatorul este interesat de măsuratori de bază a forței maxime. Acest indicator de forță digital este disponibil în 5 kgf, 250 kgf, 50 kgf și 100 kgf. Încărcările sunt afișate în unități ozf, gf, lbf, kgf și N și pot fi configurate pentru a afișa date în diverse limbi.

 • Mai multe detalii
Seria - AFM AQM - senzori externi de forta si torsiune

Acesti senzori de forta si torsiune transforma dinamometrele din seria DFS intr-un echipament multifunctional cu 3 aplicatii directe. Rezultatele pot fi citite de la traductorul intern al DFS, traductorul extern de forta sau cel de moment.

 • Mai multe detalii
Seria - DG

Seria DG este o soluție excelentă și economică pentru testarea la tracțiune sau compresie până la 500 lbf (2,5 kN). Acest indicator de forță poate fi folosit ca dispozitiv de mână sau echipat cu un mâner opțional pentru operare cu două mâini

 • Mai multe detalii
Seria - LG

Seria LG este o soluție excelentă și economică pentru testarea la tracțiune sau compresiune. Aceste manometre mecanice se potrivesc în mod natural în mână pentru o prindere confortabilă și fermă, chiar și la sarcini maxime.

 • Mai multe detalii
 
Seria MT - Stand de testare manual

Seria MT este un stand de testare manual pentru aplicații de măsurare a forței cu capacități de până la 500 lbf (2,5 kN). Standul de testare poate fi montat pe banc, pe perete sau poziționat orizontal.

 • Mai multe detalii
 
Seria TCM - Stand de testare motorizat

Seria TCM este bine adaptată pentru mediile de producție. Acest tester ergonomic, motorizat și cu cost redus, conectat cu instrumentele Chatillon digitale de forță din seria DF, face ca testarea la tracțiune, compresiune, decojire și încovoiere a probelor dumneavoastră să fie o sarcină ușoară.

 • Mai multe detalii
 
Seria TCM - Stand de testare motorizat

Seria CS include o gama de echipamente de inalta precizie in doua variante 1 kN si 5 kN. Acest tester ergonomic, motorizat cu afisaj digitital si reprezentare grafica, celula de forta face ca testarea la tracțiune, compresiune, decojire și încovoiere a probelor dumneavoastră să fie o sarcină ușoară.

 • Mai multe detalii
Software de masurare a fortei - ForceTest

Software-ul ForceTest este un program de analiză a datelor de măsurare a forței,pe platforma Windows, ușor de utilizat, pentru utilizarea cu traductoarele digitale de forță și cuplul din seria DFE și DFS. Rezultatele testelor dvs. sunt prezentate într-un format de foaie de calcul, astfel încât să puteți analiza datele și să efectuați calcule matematice și statistice comune.

Analizor de texturi - TA1

Analizorul de textură TA1 este o soluție ușor de utilizat și rentabilă pentru a evalua proprietățile texturale ale unei game largi de produse.
Analizorul de textură TA1 este excelent la testarea compresiei, forfecarea, extrudarea, perforarea, forțele de duritate etc. în testarea alimentelor, testarea hranei pentru animale de companie, testarea produselor cosmetice și testarea produselor farmaceutice.
Analizorul de textură are o zonă mare de lucru de 180 mm (7,08 inchi) adâncimea la ax pentru specimene mai mari și o gamă largă de mese de testare pentru flexibilitate. Această mașină de testare poate efectua o analiză rapidă și detaliată a profilului texturii (TPA) pentru aplicații de până la 102 kgf (1 kN / 225 lbf).

 • Mai multe detalii