POSTS
PORTFOLIO
SEARCH
SHOP
 • Your Cart Is Empty!
Your address will show here +12 34 56 78
Spectrometre

 • Mai multe detalii
PMI-MASTER SMART


PMI MASTER Smart primul spectrometru cu emisie optica cu adevarat portabil capabil sa analizez C cu precizie Cea mai noua tehnologie de scanteie / arc si cel mai modern sistem de detectie. Sursa de excitare cu curent controlat, pentru analiza celor mai dificile matrici si electronica speciala- reduce interferentele spectrale, conduce la obtinerea de limite de detentie foarte coborate si a unei stabilitati ridicate. Performante excelente pentru analiza C. Posibilitate analiza N in oteluri P in aliaje de aluminiu C, B, Pd, Sn, Si cu LOD exceptional Greutate 15 kg si sonda de analiza 4 m Excelent raport calitate pret . • Mai multe detalii
PMI-MASTER PRO 2


PMI MASTER PRO 2 deja cunoscut de peste 6 ani in piata de profil ca un spectrometru in emisie optica robust si precis. Capabil sa analizez C cu precizie. Cea mai noua tehnologie de scanteie / arc si cel mai modern sistem de detectie. Sursa de excitare cu curent controlat, pentru analiza celor mai dificile matrici si electronica speciala- reduce interferentele spectrale, conduce la obtinerea de limite de detentie foarte coborate si a unei stabilitati ridicate. Performante excelente pentru analiza C. Greutate 25 kg si sonda de analiza 4 m / 8m. Excelent raport calitate pret . • Mai multe detalii
FOUNDRY-MASTER SMART


In Noiembrie 2015 s-a lansat cel mai nou produs, spectrometrul de laborator Foundry Master Smart. Posibilitate de analiza in bazele Fe (inclusiv N), Cu, Al, Ni, Zn, Ti si optica spalata in argon.

Tehnologie DSP, dimensiuni reduse, precizie ridicata. Baze Fe, Cu, Al, Ni. • Mai multe detalii
OE750
Cel mai performant spectrometru de laborator din clasa sa

Spectrometru OE750 cu emisie optica de laborator pentru analiza cantitativa a elementelor in probe solide. Dotat cu sistem dual vid si purjare argon permite analiza in domeniul spectral 120-780 nm. Pregatit pentru analiza cu precizie a alementelor C, S, P, N, B in baza Fe sau P si O in baza Al. Baze Fe, Cu, AL, Ni, Tn, Zn, Pb, Sn.

 • Mai multe detalii
FOUNDRY-MASTER PRO

Spectrometru Stationar FOUNDY-MASTER PRO 2 cu emisie optica de inalta precizie. Echipamen de laborator pentru analiza cantitativa a elementelor in probe solide. Permite analiza cu precizie a alementelor C, S, P in baza Fe sau P in baza Al. Permite analiza N in baza Fe. Baze Fe, Cu, AL, Ni, Tn, Zn, Pb, Sn.

 • Mai multe detalii
Etaloane spectrale

Fonta 
Oteluri carbon, slab aliate 
Oteluri inoxidabile 
Oteluri speciale 
Baza Nichel 
Baza Cupru 
Baza Zinc
Baza Aluminiu 
Baza Magneziu 
Baza Staniu 
Baza Plumb
Aliaje de lipit 
Baza Titan
Baza Cobalt 
Baza Zirconiu 

 • Mai multe detalii
X-MET 8000

Spectrometru XRF portabil pentru analiza si sortarea materialelor metalice. Oferit in diverse configuratii pentru metale, soluri, elemente periculoase in plastic sau vopseluri. Permite analiza nedistructiva a aliajelor in bazele Fe, Cu, Al, Ni, Tu, Zn.

 • Mai multe detalii
X-Supreme 8000

Analizator EDXRF pentru masuratori de asigurare a calitatii intr-o gama larga de industrii (ciment, petro, lubrifianti, ceramica, etc ).


Analizele pot fi efectuate pe probe solide, lichide, pulberi, paste, filme, etc), acoperind domeniul de elemente de la Na11 pina la U92.

 • Mai multe detalii
Maxxi 6


Analizoare XRF pentru masurarea grosimii straturilor depuse. Masoara pina la 4 straturi depuse inclusiv compozitia chimica. Aplicatii pentru galvanizare, nichelare, industria electronica, industria metalelor pretioase.  • Mai multe detalii
X-STRATA 920


Veteran in materie de analiza a groimilor de straturi depuse. In diverse configuratii ale incintei pentru analzia si divesre niveluri de automatizare masoara pina la 4 straturi depuse inclusiv compozitia chimica. Aplicatii pentru galvanizare, nichelare, industria electronica, industria metalelor pretioase.  • Mai multe detalii
HITACHI CMI 700 Series


Electroplacare, Acoperiri metalice, vopsea, pulberi, PCB, cupru, etc. Hitachi High-Tech este lider în dezvoltarea de instrumente științifice de mare precizie pentru măsurarea grosimii straturilor de acoperire. Gama largă de indicatoare de contact de mână sau staționare, care lucrează pe principiile electricitatii și magnetismului, sunt vitale pentru succesul inspecției si asigurarii calității . • Mai multe detalii
HITACHI CMI 200 Series

Acestea ofera servicii de încredere, precizie și ușurinta in utilizare pentru o serie de industrii, inclusiv asamblare și de fabricație PCB, atât pentru montare pe suprafață și tehnologie placat thru-hole, finisaje in industria auto și aerospațială, vopsea industrială și acoperire cu pulberi, placare decorativa și de protecție pe metal. Cu Eddy current sau Inductie magnetica.

 • Mai multe detalii
Vulcan


De acum fara Raze X – Doar LASES Hitachi High-Tech Analytical Science a lansat un produs revolutionare – VULCAN. Acum este posibila sortarea si analiza materialelor metalice feroase si neferoase cu un pistol de 2 kg fara raze X. 


Va invitam sa ne contactati pentru programe analitice in bazele Fe, Cu, Al, Ni, Ti, Sn, Pb, Zn,


Rezistent la socuri si variatii de temperatura.


Analiza in 1 secunda indiferent de aliaj sau element.