POSTS
PORTFOLIO
SEARCH
SHOP
 • Your Cart Is Empty!
Solutii avansate pentru analiza si testarea materialelor 0723339955
Spectrometre

 • Mai multe detalii
PMI-MASTER Smart

PMI MASTER Smart – spectrometru mobil cu emisie optica cu adevarat portabil capabil sa analizez C cu precizie.

Sistem optic cu tehnologie CCD.

Tehnologie scanteie / arc si cel mai modern sistem de detectie. Sursa de excitare in curent controlat pentru analiza celor mai dificile matrici. Limite de detentie foarte coborate si a stabilitate ridicata. Performante excelente pentru analiza C, S si P cu pistol UV Touch. Analiza N in oteluri P in aliaje de aluminiu. Sonda de analiza 4 – 10 m. Greutate 15 kg.

 • Mai multe detalii
PMI-MASTER Pro 2

PMI MASTER Pro 2 – spectrometru mobil cu emisie optica cu mobilitate ridicata capabil sa analizez C cu precizie.

Sistem optic cu tehnologie CCD.

Tehnologie scanteie / arc. Sursa de excitare in curent controlat pentru analiza celor mai dificile matrici. Limite de detentie foarte coborate si a stabilitate ridicata. Performante excelente pentru analiza C. Analiza S si P cu pistol UV Touch. . Sonda de analiza 4 – 10 m. Poate lucra conectat la sursa de 220 VAC sau acumulatori. Greutate 25 kg.

 • Mai multe detalii
F-MASTER Optimum

Spectrometru de laborator Foundry Master Optimum. Posibilitate de analiza in bazele Fe (inclusiv N), Cu, Al, Ni, Zn, Ti si optica spalata in argon.

Tehnologie DSP, precizie ridicata. Mobilitate excelenta. Permite pozitionarea rapida a aparatului in orice locatie inclusiv in portbagajul masinii. 

Baze Fe, Cu, Al, Ni.

 • Mai multe detalii
OE 750

Spectrometru OE750 cu emisie optica de laborator pentru analiza cantitativa a elementelor in probe solide. Dotat cu sistem dual vid si purjare argon permite analiza in domeniul spectral 120-780 nm. Pregatit pentru analiza cu precizie a alementelor C, S, P, N, B in baza Fe sau P si O in baza Al. Baze Fe, Cu, Al, Ni, Tn, Zn, Pb, Sn.

 • Mai multe detalii
FOUNDRY-MASTER Pro 2

Spectrometru Stationar FOUNDY-MASTER PRO 2 cu emisie optica de inalta precizie. Echipament performant de laborator pentru analiza cantitativa a elementelor in probe solide. Permite analiza cu precizie a alementelor C, S, P in baza Fe sau P in baza Al. Permite analiza N in baza Fe. Baze Fe, Cu, AL, Ni, Tn, Zn, Pb, Sn.

 • Mai multe detalii
Etaloane spectrale pentru emisie optica, XRF si ICP

Fonta, Oteluri carbon, slab aliate, oteluri inoxidabile, oteluri speciale, Nichel , Cupru , Zinc , Aluminiu, Magneziu , Staniu , Plumb ,Aliaje de lipit, Titan, Cobalt, Zirconiu 

 • Mai multe detalii
X-MET 8000

Spectrometru XRF portabil pentru analiza si sortarea materialelor metalice. Oferit in diverse configuratii pentru metale, soluri, elemente periculoase in plastic sau vopseluri. Permite analiza nedistructiva a aliajelor in bazele Fe, Cu, Al, Ni, Tu, Zn.

 • Mai multe detalii
X-Supreme 8000

Analizator EDXRF pentru masuratori de asigurare a calitatii intr-o gama larga de industrii (ciment, petrolier, uleiuri, lubrifianti, ceramica, etc ).

Analizele pot fi efectuate pe probe solide, lichide, pulberi, paste, filme, etc), acoperind domeniul de elemente de la Na11 pina la U92.

 • Mai multe detalii
Maxxi 6

Analizoare XRF pentru masurarea grosimii straturilor depuse. Masoara pina la 4 straturi depuse inclusiv compozitia chimica. Aplicatii pentru galvanizare, nichelare, industria electronica, industria metalelor pretioase. 

 • Mai multe detalii
X-Strata 920

Veteran in materie de analiza a grosimi de strat depuse. In diverse configuratii ale incintei pentru analzia si diverse niveluri de automatizare masoara pina la 4 straturi depuse inclusiv compozitia chimica. Aplicatii pentru galvanizare, nichelare, industria electronica, industria metalelor pretioase. 

 • Mai multe detalii
HITACHI CMI 700

Electroplacare, Acoperiri metalice, vopsea, pulberi, PCB, cupru, etc. Hitachi High-Tech este lider în dezvoltarea de instrumente științifice de mare precizie pentru măsurarea grosimii straturilor de acoperire. Gama largă de echipamente de contact de mână sau staționare, care lucrează pe principiile electricitatii și magnetismului, sunt vitale pentru succesul inspecției si asigurarii calității .

 • Mai multe detalii
HITACHI CMI 200

Seria CMI 200 ofera servicii de încredere, precizie și ușurinta in utilizare pentru o serie de industrii, inclusiv asamblare și fabricație PCB ( atât pentru montare pe suprafață și tehnologie placat thru-hole) finisaje in industria auto și aerospațială, vopsea industrială și acoperire cu pulberi, placare decorativa și de protecție pe metal. Pe principiu Eddy current sau Inductie magnetica.

 • Mai multe detalii
Vulcan

Fara Raze X – Doar LASER

Hitachi High-Tech Analytical Science a lansat un produs revolutionare – VULCAN LIBS ( laser induced breakdown spectroscopy ). Acum este posibila sortarea si analiza materialelor metalice feroase si neferoase cu un pistol de 2 kg fara raze X. 

Va invitam sa ne contactati pentru programe analitice in bazele Fe, Cu, Al, Ni, Ti, Sn, Pb, Zn,

Rezistent la socuri si variatii de temperatura.

Analiza in 1 secunda indiferent de aliaj sau element.