POSTS
PORTFOLIO
SEARCH
SHOP
  • Your Cart Is Empty!
Solutii avansate pentru analiza si testarea materialelor 0723339955
  • Text Hover

Descriere

Tehnologia LED pur si simplu nu este numai mai mare decât convenționala tehnologie standardizata de  în calitate de lumină, dar acum este pentru prima dată posibilitatea de a se replica un spațiu de culoare imens cu cea mai înaltă calitate, ceea ce înseamnă un CRI între 90 și 100 și un indice  de metamerismul <1.

 

Este acum capabil să reproducă nu numai surse de lumină standardizate, cum ar fi D50 sau D65 pentru industria artelor grafice dar, de asemenea, alte surse de lumină, cum ar fi a, C, D55, D75 și orice altă lumină albă sau colorată. Pentru a evita eșecul metameric cauzate de agenți optici de albire, este de asemenea inclus UV conținut în sursa de lumină.

 

Un al doilea avantaj al tehnologiei cu LED-uri este durată de viață de cel puțin 10 ori mai mare decât cea a tehnicii tradiționale de lămpii fluorescente. Acest lucru înseamnă că nu numai stabilă, calitate neschimbătoare a luminii pe o perioadă de timp foarte lung.


 Un alt avantaj de a păstra în minte este beneficiul de mediu al tehnologiei cu LED-uri. Prin faptul că nu utilizează mercur și doar o cantitate foarte mică de fosforescente, care sunt cele două componente majore ale lămpilor fluorescente, tehnologia LED reduce cantitatea de deșeuri periculoase sunt depozitate în gropile de gunoi noastre de pe tot globul.


Vezi catalogul in format pdf

Text Shortcode

Meet the most advanced live website builder on WordPress.
Featuring latest web technologies,enjoyable UX and the
most beautiful design trends. Simply drag&drop elements