POSTS
PORTFOLIO
SEARCH
SHOP
  • Your Cart Is Empty!
Your address will show here +12 34 56 78
  • Text Hover
CM-26dG / CM-26d / CM-25d

Descriere


CM-26dG, CM-26d și CM-25d sunt succesoarele spectrofotometrelor CM-2600d și CM-2500d utilizate pe scară largă în industrie. Noile dispozitive sunt spectrofotometre portabile de tip sferă cu aliniere orizontală, designul cel mai convenabil pentru a măsura culoarea probelor plate sau mari. Toate dispozitivele furnizează componentele SCI și SCE într-o secvență de măsurare, la viteză ultra-rapida. Cu deschiderea lor suplimentară de măsurare de 3 mm, dispozitivele se adaptează perfect la probe cu dimensiuni mici (nu pentru CM-25d), CM-26dG putând măsura, de asemenea, luciul unei suprafețe cu un senzor de luciu adevărat, compatibil ISO cu 60 °.

 

În timp ce portul de observare a probei permite poziționarea perfectă a pentru măsurători, afișajul mare prezinta datele de măsurare, fie numeric, fie grafic. Cu software-ul suplimentar de configurare CM-CT1 și noua caracteristică a fluxului de lucru bazat pe imagini, dispozitivele permit configurarea ușoară pe rețea și fac ca munca efectivă pentru utilizatorii din teren să fie mai precisa și mai convenabilă.

Funcții și caracteristici CM-26d / CM-26dG

Vezi catalogul in format pdf

Functii

→ d °: 8 ° geometrie cu tehnologie Xenon Flash și previzualizare optică a probei
→ Două zone de măsurare: MAV (8mm) și SAV (3mm) (CM-25d: numai MAV)
→ Cel mai bun agrement inter-instrument de clasă pentru „Gestiunea digitală a datelor de culoare”
→ Conectabil prin USB și opțional Bluetooth ™
→ Afișaj color TFT mare și ușor de citit, de înaltă rezoluție de 2,7 ”TFT
→ Sortare pe grupe de date după etichetele definite de utilizator
→ Fluxuri de lucru bazate pe imagini
→ Doar CM-26dG: senzor suplimentar integrat de 60 ° pentru luciu (gloss)
→ Functie UV Control pentru CM26dG
→ Permite schimbarea numelui pentru “User Illuminant” la CM25d si CM26dG

Caracteristicile cheie ale noului CM-26dG

Noul CM-26dG împărtășește toate caracteristicile CM-26d descrise în C&A MB nr. 149, cu următoarele modificări:

 

→ Apertura SAV optică
→ În timp ce atât CM-26dG cât și CM-26d pot comuta între zonele de măsurare Ø8.0mm și Ø3.0mm, și ambele modele sunt echipate cu un vizor pentru poziționare precisă pe probe medii sau mici, CM-26dG nu are nici o deschidere fizică SAV . Aceasta înseamnă că observarea eșantionului funcționează în același mod ca și pentru CM-25cG (spotul luminos de 3 mm, activat prin apăsarea butonului de măsurare în timpul previzualizării eșantionului).
→ Măsurați culoarea și luciul în același timp
→ CM-26dG este un aparat tip „doi în unu” care poate măsura simultan culoarea și luciul, cu o greutate de doar 660 g cu tot cu baterie. Aceasta ajută la creșterea eficienței și la reducerea forței de muncă atunci când se măsoară cantități mari de eșantioane, îmbunătățind semnificativ procesul de inspecție.
→ Funcție de ajustare UV
→ Odată cu lansarea noilor dispozitive CM-26dG, funcția de ajustare UV va deveni disponibilă. Tehnic, ajustarea UV folosește aceeași tehnologie NUVC deja cunoscută din vechea serie CM-2600d / CM-3600 și oferă rezultate similare. Ca și în CM-2600d, numai UV400 va fi disponibil (nu UV420).
→ După ce dispozitivul a fost calibrat UV folosind SpectraMagic NX, modul „UV Adj” este disponibil în meniul instrumentului sub „Opțiunea UV”.

  • Text Hover