POSTS
PORTFOLIO
SEARCH
SHOP
  • Your Cart Is Empty!
Solutii avansate pentru analiza si testarea materialelor 0723339955
  • Text Hover
QCut 250A

Descriere

 

Qcut 250 A este o mașină pentru debitare abraziv1 semiautomată compactă și flexibilă, cu disc de tăiere de 254 mm/10” pentru piese sau mostre de până la Ø 95 mm. Această mașină combină beneficiile și viteza unei mașini de tăiat manual cu avantajele unei masini automata.

Qcut 250 A semi-automata este echipata cu un brat manual integrat cu frână electromecanică. Poate fi actionat cu o singura mana si faciliteaza debitarile verticale sau pozitionarea discului de taiere. Masa de tăiere din oțel inoxidabil poate fi utilizată în modul manual cu o roată de mână (tăiere transversală) sau cu o acționare automată dinamică. Acesta din urmă permite tăierea pulsată și Care-Cut (tăierea oscilativă pentru tăieturi de tăiere). Pentru sarcini de tăiere mai complexe, Qcut 250 A poate fi echipată cu o masă transversală automată opțională pentru a efectua tăieturi în serie.

Apărătoarea unică a roții în mișcare paralelă, orizontală, maximizează utilizarea roții de tăiere.

O interfață color foarte mare și un concept de utilizator nou creat ghidează operatorul prin sarcini, pentru a minimiza erorile operatorului. Sistemul de informații pentru utilizator reglabil individual facilitează sarcinile de rutină, cum ar fi reînnoirea lichidului de răcire, întreținerea programată etc.


Vezi site producator

Vezi catalogul in format pdf