POSTS
PORTFOLIO
SEARCH
SHOP
  • Your Cart Is Empty!
Solutii avansate pentru analiza si testarea materialelor 0723339955
  • Text Hover
QCut 400A

Descriere

Noul Qcut 400 A, conceput pentru discuri de debitat de 406 mm este un model de podea cu o cursă mare pe axa X de 345 mm și pe axa Y de 200 mm. Configurația standard include viteza de rotație reglabilă, apărătoarea roții în mișcare paralelă, precum și detectarea tăieturii. Mașina poate efectua toate modurile de tăiere relevante (de exemplu, tăiere în impulsuri, tăiere în diagonală) și astfel satisface nevoile clientului. Sistemul inovator de schimbare rapidă pentru schimbarea discului de tăiat face lucrările de întreținere mai rapide și mai confortabile. O nouă lampă LED de mare putere luminează camera de tăiere pentru cele mai bune condiții de lumină.

Procesul Multi-Position (MPP) permite tăierea în diferite poziții într-o singură secvență. Setarea și apropierea pozițiilor de tăiere se face ușor și confortabil cu funcția Teach-In-Function.

Sistemul automat de prindere în impulsuri realizează tăieturi paralele de grosime variabilă de 5 – 130 mm pentru probe cu grosime maximă de până la 20 mm.

Masa automată, una dintre cele mai mari din clasa sa, oferă operatorului precizie, flexibilitate și spațiu pentru problemele de prindere.

În timpul lucrului, o ușă glisantă mare garantează întotdeauna accesul sigur și rapid la camera de tăiere fără ca lichidul de răcire să picure în spațiul de lucru al operatorului.


Vezi site producator

Vezi catalogul in format pdf