POSTS
PORTFOLIO
SEARCH
SHOP
  • Your Cart Is Empty!
Solutii avansate pentru analiza si testarea materialelor 0723339955
  • Text Hover
QCut 800A

Descriere

Mașina industrială pentru debitare umeda Qcut 800 A îndeplinește cele mai înalte cerințe privind spațiul disponibil și posibilitățile de tăiere cu conceptul său inovator de proiectare, construcție și exploatare.

Un motor principal de 30 kW răcit cu apă este integrat în brațul oscilant, iar mișcarea automată a mesei orizontale (axa X) și a discului de debitare (axa Y) poate atinge până la 100 mm/sec. prin antrenări de axe foarte dinamice în cursă rapidă. Cu o abordare complet nouă, cu mișcarea automată de avans transversal (axa Z) prin brațul oscilant, camera de tăiere este utilizată în mod ideal. Setarea paralelă a apărătoarei discului în timpul secvențelor de tăiere verticale mărește considerabil capacitatea de tăiere.

Ușa mare din față și cu balamale cu încuietoare de siguranță permit accesul la masa mașinii cu fante în T longitudinale și transversale. Ușa laterală permite schimbarea ușoară și convenabilă a roții de tăiere dacă axa Z este setată în poziția corectă. Sistemele de răcire cu recirculare și ungere centrală automată sunt integrate în corpul robust de construcție din oțel sudat al mașinii.


Vezi site producator

Vezi catalogul in format pdf